Dožeňte uniklé eventy v MH: World
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dožeňte uniklé eventy v MH: World

Dožeňte uniklé eventy v MH: World

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

27. 7. 2019 13:11
Reklama

Do vydání velké expanze pro Monster Hunter: World s názvem Iceborne už zbývá pouze více než měsíc, a proto je nejvyšší čas si hru osvěžit a připravit se na přicházející mrazivé dobrodružství. Ideální záminkou pro návrat k lovu příšer může pro hráče být třeba právě probíhající Astera Fest Marathon, v rámci kterého mohou lovci dohnat uniklé eventy a získat jejich unikátní odměny.

Od vydání hry v lednu minulého roku se podobných větších událostí konalo celkem pět. Ty se nyní v rychlém sledu zopakují, takže na posbírání obsahu z každé z nich budete mít přesně týden. Festival Spring Blossom odstartoval už 26. července a po něm budou následovat eventy s názvy Summer Twilight, Autumn Harvest, Winter Start a Appreciation.

K dispozici budou i kolaborační questy s tématy spřátelených her jako Horizon Zero Dawn, Street Fighter nebo Devil May Cry a souboje s vylepšenými verzemi endgamových draků pro ty nejzkušenější hráče. Capcom navíc rozdává vybavení už při pouhém přihlášení do hry, takže se vyplatí se do Monster Hunter: World vrátit alespoň na chvilku. Veškeré získané předměty se samozřejmě přenesou do expanze Monster Hunter World: Iceborne, která se na konzolích objeví už 9. září. PC verze dorazí později letos v zimě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama