Hry od Capcomu se prodávají skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hry od Capcomu se prodávají skvěle

Hry od Capcomu se prodávají skvěle

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 7. 2019 12:00 3
Reklama

Japonský vydavatel Capcom si na zájem hráčů v poslední době rozhodně nemůže stěžovat. Firma, která přivedla na svět značky jako Mega Man nebo Street Fighter totiž nedávno prohlásila, že jejich hit Monster Hunter: World z ledna minulého roku se stal vůbec nejprodávanější hrou v její čtyřicetileté historii. 

Hře se podařilo prodat už více než 13 milionů kopií což je meta, o které si naprostá většina konkurence může nechat jen zdát. Capcom bude na slávě Monster Hunter: World dále stavět a už v září představí masivní expanzi s názvem Iceborne, která jistě prodeje ještě podpoří. To ale není ani zdaleka vše.

Capcom totiž zaskóroval i s remakem Resident Evil 2, který už si našel cestu ke 4 milionům hráčů. To byl rozhodně mělo stačit na to, abychom se mohli dočkat další stejně kvalitní předělávky některého z dalších dílů této legendární série. Co si budeme povídat, ty přes 20 let staré hry už pro dnešní hráče ve své původní podobě tolik přitažlivé nejsou. Přesto ale mají tolik co nabídnout.

Mezi další významné prodejní úspěchy Capcomu patří i pátý číslovaný díl série Devil May Cry. Tři miliony prodaných kusů od březnového vydání hovoří za vše a asi není pochyb o tom, že se návrat značky po delší pauze a rozpačitě přijatém DmC: Devil May Cry velice dobře povedl. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama