Epic teasuje 10. sezónu Fortnitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic teasuje 10. sezónu Fortnitu

Epic teasuje 10. sezónu Fortnitu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 7. 2019 11:45
Reklama

Zdá se to jako včera, co se Fortnite objevil. A Kde se vzal, tu se vzal nový herní gigant, který nejenže drtivě obsadil ty nejvyšší příčky nejhranějších her, ale umožnil Epicu expandovat natolik, že ho nyní považujeme za nezanedbatelného konkurenta Steamu na poli prodávání her. A nutno říct, že Epic fanouškům jejich investovaný čas vynahrazuje opravdu hojně. Když se nad tím zamyslíte, je až s podivem, že stále dokáže přicházet, i když na úkor mnoha zaměstnanců, s novými a neotřelými nápady, které jsme ještě neviděli.

Od roku 2017, kdy Fortnite vešel ve veřejnou známost a dokázal pro sebe urvat monopol na poli battle royale her, ušel již patřičný kus cesty. Neuplyne měsíc, ba někdy ani týden, aby se neobjevila nová zpráva o změně herní mapy, zjevení kráčející nestvůry nebo třeba běsnění šíleného titána Thanose. S desátou sezónou se tak pro jednou Epic hodlá na chvíli zastavit, nadechnout a následně se vrátit do daleké minulosti. A připomenout si oblast Dusty Depot, jehož ztrátu při loňském dopadu meteoritu, snášeli někteří hráči jen s těžkým srdcem. Jak to ale vypadá kráter nezůstane kráterem na dlouho a toto dnes již legendární místo znovu zaznamená svůj velkolepý návrat.

Samotný příchod desáté sezóny je téměř na spadnutí a spolu s ním dorazí i již tradiční Battle Pass, který nabídne další várku čerstvého obsahu všem zapáleným fanouškům. Zda-li se ale dočkáme i dalších neočekávaných návratů z minulosti, to ukáže až čas. Myšlenka je to lákavá, protože herní plocha Fortnitu, již prošla bezpočtem změn, tak proč si čas od času nepřipomenout některé věci či místa, která nás bavila i dříve. Nostalgie je nakonec mocná čarodějka a jednou z nejsilnějších zbraní v arsenálu vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama