Nightwolf rozsévá zkázu v ukázce MK11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nightwolf rozsévá zkázu v ukázce MK11

Nightwolf rozsévá zkázu v ukázce MK11

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 8. 2019 09:00 1
Reklama

Mortal Kombatu 11 se i od jeho vydání vede stále náramně dobře a nemalou zásluhu na tom má především rozmanitá skupina hratelných postav. Mezi nimi máte na jednu stranu zcela nové a dosud neviděné tváře a na té druhé ostřílené veterány, jež nás poctili svojí přítomností již dříve. Protentokrát si pro nás tedy NetherRealms připravilo gameplay ukázku zástupce druhé zmíněné kategorie, a my se tak podíváme na paškál dobře známému Nightwolfovi.

Nightwolf, jakožto pokračovatel dlouhé linie válečníků a zapřísáhlý ochránce původních obyvatel Ameriky, nepřichází však na bojiště nevybaven. Mimo svého věrného spektrálního luku a vždy nápomocné sekyry se k němu totiž připojují i všestranní duchovní pomocníci, kteří nabývají formy nejrůznějších zástupců zvířecí říše. Ty může Nightwolf využít jak ke své obraně, posílení vlastních schopností, tak i k překvapivému útoku jímž omráčí nic netušícího oponenta.

Nightwolf se tak konečně zařadí po boku již dříve představeným válečníků, jakými jsou Shang Tsung, Spawn či Sindel, jejíž design jsme mohli spatřit minulý měsíc. Stejně jako zmíněné postavy bude i Nightwolf dostupný všem majitelům season passu a to konkrétně od 13. srpna, kdy si za něj konečně zahrajeme. Teď už jen vyvstává otázka, co po hratelnostní stránce nabídnou dříve oznámení Spawn a Sindel, a kdo se ukáže být oněmi neznámými charaktery, kteří je mají doprovázet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama