No Man’s Sky Beyond vyjde už srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man’s Sky Beyond vyjde už srpnu

No Man’s Sky Beyond vyjde už srpnu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 8. 2019 11:10 1
Reklama

Málokterá hra ušla od svého vydání takovou cestu, jako No Man’s Sky. Titul malého studia Hello Games před třemi lety sice nenaplnil přehnaná očekávání svých fanoušků, od té doby se však proměnil k nepoznání. Kromě splnění dříve vyřčených a nedodržených slibů se hráči postupem let dočkali ještě spousty obsahu navíc, který se ještě rozroste s chystaným rozšířením s názvem Beyond.

Beyond bude po NEXT další velkou expanzí a bude v podstatě rozdělena do dvou velkých částí. První se jmenuje No Man’s Sky Online a půjde o výrazné rozšíření možností hry pro více hráčů, o detaily se ale bohužel vývojáři nepodělili. Update bude zcela bezplatný bez jakéhokoli předplatného či mikrotransakcí.

Druhou podstatnou složkou je No Man’s Sky Virtual Reality a jak už název napovídá, jedná se o možnost zkoumat všechny planety hry ve VR. Nutno podotknout, že nejde o nějaký samostatně oddělený režim, ale o plnohodnotné převedení hry do virtuální reality. No Man’s Sky Beyond vyjde na všech třech platformách už 14. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama