Vyzkoušejte si zdarma Street Fighter V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si zdarma Street Fighter V

Vyzkoušejte si zdarma Street Fighter V

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 8. 2019 12:17
Reklama

Fanoušci bojovek mají poslední dobou hodně co hrát. V prodejích ale velice výrazně dominuje jedenáctý díl série Mortal Kombat, a tak můžou ostatní hry tohoto žánru snadno zapadnout. O pozornost hráčů se teď po nějaké době opět hlásí už více než tři roky starý Street Fighter V, který je pro všechny po omezenou dobu zdarma.

Akce probíhá už v tuto chvíli, potrvá do neděle 11. srpna a je dostupná na obou platformách, tedy PC i PS4. Co se herních režimů týče, nezdá se být zkušební verze nijak omezená. K vyzkoušení bude kromě základní sestavy šestnácti bojovníků ještě dalších šest postav, přidaných ve třetí obsahové sezóně DLC.

Pokud by vás hra zaujala a rozhodli se pro její pořízení, můžete tak dle očekávání učinit hned v několika edicích. Za zmínku stojí i fakt, že většina obsahu je aktuálně na Steamu i PlayStation Storu ve výrazných slevách, takže pokud byste se třeba spokojili jen se základní hrou, budou vám na ni stačit necelé dvě stovky. Ani rozšiřující DLC ale vaši peněženku nijak výrazně neodlehčí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama