Troy Baker: Nikdy se nevyrovnáme MCU
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Troy Baker: Nikdy se nevyrovnáme MCU

Troy Baker: Nikdy se nevyrovnáme MCU

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 8. 2019 16:50 11
Reklama

Marvel’s Avengers se z prvotních reakcí nesetkalo zrovna se závratnou vlnou pozitivního přijetí. Jedni kritizovali zvláštní grafické ztvárnění, jiní předvádění gameplaye pouze za zavřenými dveřmi a valná většina těch zbylých, co hru kritizovala, nenechala nit suchou na vzhledu samotných postav. A právě poslední bod se očividně netrefil do vkusu jednomu z herců, který ve hře účinkuje.

Troy Baker, který zastává v Marvel’s Avengers hlas Bruce Bannera, se neubránil ve svém rozhovoru se zástupcem PushSquare svým emocím a dal jim do jisté míry volný průběh. „Lidi nám budou neustále něco vyčítat, co? Jakmile lidi ze Square Enix vypustili poslední trailer, okamžitá reakce fanoušků byla ve stylu: ‚Hele, vždyť vůbec nevypadá jako Chris Evans! Ten zase nevypadá jako Robert Downey Jr!‘“, projevil své rozhořčení Baker. V rámci rozhovoru na Comic-Conu v Manchesteru navíc dodal: „Ať uděláme cokoliv, nikdy nebudeme schopni překonat MCU.“ A dal tak jasně najevo, že si je studio jasně vědomo úspěšnosti MCU, ale rozhodlo se pro zcela odlišné pojetí, v jakém Avengers zachytí.

Tento poměrně vášnivý projev byl později doplněn i o komentář dalšího z herců, představitele Iron Mana, Nolana Northa. Ten tvrdí, že zástupci Square Enix plně respektují komiksovou předlohu a že jednotlivé hrdiny ztvárňují s patřičným respektem, který si zaslouží. Snad tedy slova Nolana Northa promluví do duše zatvrzelým fanouškům MCU, kteří se tak rozhodnou respektovat novou, i když ne vždy nutně lepší, podobu jednotlivých hrdinů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama