Detaily o DLC pro Borderlands 3 již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o DLC pro Borderlands 3 již brzy

Detaily o DLC pro Borderlands 3 již brzy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 8. 2019 08:40
Reklama

Zdá se to až neuvěřitelné, ale od vydání Borderlands 3 už nás dělí jen něco málo přes měsíc, a my tak brzy dostaneme možnost strávit v tomto úžasném univerzu další dlouhé chvíle. Ale předtím než se tak stane, tak nás ještě čeká bližší seznámení s detaily o plánovaných post-launch DLC.

K odhalení informací by mělo dojít již tento měsíc a to hned na dvou velkých akcích, kterými jsou Gamescom a PAX West. První střípky o dodatečném obsahu bychom tedy měli obdržet již mezi 20-25.srpnem. Právě v těchto dnech budou totiž oči celého světa stočeny na právě běžící Gamescom a jeho přítomné prezentace. Na PAX West si budeme muset počkat o zhruba týden déle, poněvadž poběží mezi 30. srpnem a 2. zářím. Informace jako taková přišla z úst samotného prezidenta Take-Two, Karla Slatoffa,. Slatoff tak učinil během konferenčního hovoru Take-Two o finančních výsledcích prvního kvartálu tohoto roku. (informace zazní kolem 16. minuty)

Mimo této zprávy jsme navíc dostali k dispozici i 14 minut nepřerušovaného gameplaye. Pakliže tedy stále ještě nejste přívalem záběrů ze třetích Borderlands přesyceni, doporučujeme video zhlédnout. V opačném případě ho můžete s klidným svědomím přejít. Koneckonců tuto pasáž hry si budete moci sami projít již 13. září na PS4, XO a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama