Death Stranding mizí z PS4 exkluzivit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding mizí z PS4 exkluzivit

Death Stranding mizí z PS4 exkluzivit

David Plecháček

David Plecháček

8. 8. 2019 08:29 14
Reklama

Proč se těšit na Gamescom? Třeba proto, že oproti E3 na něm nebude chybět Sony. Sony má před sebou všehovšudy rok do vydání nové generace konzolí, což je zároveň i rok, v němž musí vydat všechny oznámené exkluzivní tituly. Nejbližší je Death Stranding. Čím dál častěji se ale začíná ozývat to, že zrovna to je hra, která se podívá i za hranice PlayStationu.

Vzpomenete-li si na původní oznámení, bezprostředně po něm se objevila informace, že Death Stranding zamíří i na počítače. A od té doby se na toto konto vedou sáhodlouhé diskuze, aniž bychom stoprocentně věděli, že se má situace tak, či onak. Dlouhodobě bylo ale Death Stranding zařazeno mezi PlayStation exkluzivitami, v tichosti se ale z tohoto seznamu vytratilo.

Informace se prvně objevila na diskuzním fóru Resetera, kam všímaví fanoušci napsali upozornění, že hra Hidea Kodžimy už není v seznamu v australském PlayStation Store. Poslední doložený záznam pochází z 26. května, kde Death Stranding v seznamu nechybělo. Posléze se ukázalo, že Austrálie není jediná, a to samé se stalo ve Velké Británii, Francii, Německu nebo Portugalsku.

Navíc, jak už jsme řekli, se nejedná o jediný náznak. Ve své době velkou odezvu zanechal i box art, na němž v pravém horním rohu chybí větička „Only on PlayStation“. I nové události v nás vzbuzují čím dál větší přesvědčení o tom, že se nebavíme o otázce jestli, ale spíše kdy Death Stranding mimo PS4 zamíří. Dozvědět bychom se to mohli na Gamescomu, kde nebude chybět samotný Hideo Kodžima – a nebudeme tvrdit, že svým fanouškům nemá co říct.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama