Remake stařičkého XIII se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake stařičkého XIII se odkládá

Remake stařičkého XIII se odkládá

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2019 13:00 1
Reklama

Oznámení remaku vysoce stylizované a ve své době poměrně úspěšné first-person akce XIII přišlo tento rok jako blesk z čistého nebe. No dá se říct, že možná až příliš brzy. Jeho datum vydání se totiž z podzimu letošního roku přesouvá na rok 2020 a to bez dalšího upřesnění.

Microids, kteří za remakem spolu s PlayMagic stojí, neposkytli žádné bližší odůvodnění, proč k odsunutí dochází a pouze oznámili, že hra vyžaduje dodatečný čas v produkci. „Jsme nadšení z práce, kterou PlayMagic zatím předvedli. Tento dodatečný čas na vývoj je potřebný k dosažení úrovně vyladění, na kterou cílíme. Oznámení remaku XIII se setkalo s ohromnou vlnou nadšení a my se chceme ujistit, že naši fanoušci dostanou hru v té vůbec nejlepší možné podobě, “ prohlásil François Coulon, produkční ředitel ve studiu Microids.

Snad tedy bude posun k užitku a my se opravdu dočkáme návratu této dnes již zapomenuté klasiky v plné parádě. Špionážních her po vzoru XIII je totiž i dnes jako šafránu a byla by nesmírná škoda, kdyby technické či jiné problémy remaku zapříčinily jeho neúspěch. Na oznámených platformách se naštěstí nic nezměnilo a hra by tedy stále měla zamířit na PC, PS4, XO, Switch a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama