Gears 5 předvádí svůj editor map
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gears 5 předvádí svůj editor map

Gears 5 předvádí svůj editor map

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 8. 2019 06:00
Reklama

Všichni si rádi užíváme propracovaný obsah, který vzniká z pera samotných autorů. Ale nehledě na to, kolik ho je, jednou zkrátka dojde. A právě v takovou chvíli přichází na scénu komunita. V případě Gears 5 tomu nebude jinak, a my tak dostaneme možnost vytvořit si vlastní mapy pro nový režim, Escape.

Editor nabídne předvytvořené koncepty, které budete moci vzájemně kombinovat dle vaší libosti, a vytvořit tak prakticky neprostupné bludiště, které bude představovat patřičnou výzvu. Jak říká sám vypravěč ve videu: „Je pouze na vás, zda chcete vytvořit krátký a intenzivní zážitek s východem blízko po ruce. Stejně tak ale můžete do libovolné lokace umístit bezpečné zóny, pokud si přejete vytvořit delší scénáře o více aktech.“ Volba je tak čistě na vás To stejné platí i pro množství a umístění munice či jiných zdrojů, jejichž kontrolu máte taktéž plně ve své moci.

Abyste ale munici nějak smysluplně využili, je třeba mít i na koho střílet. Počet nepřátel tak bude dalším mocným nástrojem ve vašem arsenálu. A pokud by i to bylo málo, můžete hráče dodatečně potrápit pomocí navýšení rychlosti, s jakou se šíří jedovatý oblak, který je nedílnou součástí režimu Escape.

V případě, že budete se svým výtvorem spokojeni, můžete jej ihned hrát spolu až se dvěma přáteli ať už lokálně, tak online. Jestliže však chcete poctít svým výtvorem i zbylé hráče, můžete tak učinit skrze prohlížeč v lobby režimu Escape. Existuje zde ale jedna důležitá podmínka. Abyste svůj výtvor mohli sdílet, musíte jej nejdříve sami úspěšně absolvovat, čímž efektivně mizí problém s nevyhratelnými scénáři.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama