PC verze Borderlands 3 nenabídne preload
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Borderlands 3 nenabídne preload

PC verze Borderlands 3 nenabídne preload

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 8. 2019 17:30 12
Reklama

Možnost stáhnout hru před jejím oficiálním vypuštěním je praktická a mnohými hráči využívaná funkce. Své by o tom jistě měli co říct zejména majitelé pomalejšího internetového připojení, kteří na ni častokrát spoléhají. Avšak i ti by u PC verze Borderlands 3 tuto funkci hledali marně, jelikož bylo právě oznámeno, že ji nenabídne.

Původem samotného problému není hra jako taková, ale spíše platforma, skrze kterou je na PC distribuována. Řeč je tedy o Epic Games Storu. Možnost preloadu u vybraných her do této distribuční platformy totiž přibyla až v průběhu letošního května, a jedná se tak stále o funkci, jež i nadále podléhá důkladnému testování. Důsledkem této skutečnosti si podle zakladatele a ředitele Epicu, Tima Sweeneyho, není společnost zcela jista, zda by bylo moudré využít této funkce u tak velkého a důležitého titulu, jakým jsou třetí Borderlands.

Bez ohledu na uvedené důvody se však stále jedná o zklamání, že u natolik očekávaného titulu, jakým jsou Borderlands, bude tato důležitá funkce chybět. Je totiž nad slunce jasné, že právě rozsah tohoto titulu nakonec způsobí, že si hra z našich disků ukousne nemalé sousto, následkem čehož si ji majitelé slabšího připojení zahrají až s několikadenním zpožděním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama