Zavítejte do lesa v nové ukázce Blair Witch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zavítejte do lesa v nové ukázce Blair Witch

Zavítejte do lesa v nové ukázce Blair Witch

David Plecháček

David Plecháček

15. 8. 2019 10:24 1
Reklama

Tradičně za začátek podzimu označujeme Control a pak obecně následující měsíc září. Ale mezi těmito dvěma údaji je minimálně ještě jeden, který stojí za zmínku. Horor Blair Witch. Na E3 vyvolal vlnu pozdvižení a všeobecného nadšení a Bloober Team teď musí přesvědčit, že nadšení nebylo předčasné.

Otázkou zůstává, o jak velký projekt se jedná, když Poláci nedávno vydali Layers of Fear 2 a krátce po oznámení chtějí vydat i horor o blairské čarodějnici. Každá ukázka ale dokazuje, že se u Blair Witch budeme cítit nesví a že se budeme i bát. Nejinak je tomu i po posledním videu, které nás vezme na procházku místními lesy. Pokud máte pro strach uděláno...

A Tour Thorugh the Woods je poplatné svému jménu a má názorně demonstrovat, které oblasti budeme jakožto hráči už 30. srpna procházet. Kromě toho 4K video taktéž ukazuje, jak hra může na některých zařízeních vypadat. Studiu se musí nechat všudypřítomná tíživá atmosféra, a my musíme jen doufat, že jí bude prodchnutá celá hra. Troufnete si na procházku do tajuplných lesů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama