Pátou postavou třetích Desperados je Isabelle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pátou postavou třetích Desperados je Isabelle

Pátou postavou třetích Desperados je Isabelle

David Plecháček

David Plecháček

16. 8. 2019 14:05 3
Reklama

Tak je máme kompletní. Víme, kdo bude hlavními hrdiny chystaného Desperados. Z minulých dílů se vrací trojice, mladší verze Johna Coopera, Doc McCoy, Kate O'Hara a nováček Hector. Ale kdo bude ten pátý? Bylo zřejmé, že nikdo další ze známých tváří to nebude. A opravdu. Pátou postavou je nová žena, Isabelle Moreau. A její schopnosti jsou značně unikátní.

Isabelle se narodila v New Orleans a jak se k Johnovi dostala, není zřejmé. Dost možná bude „seznámení“ obsahem jedné z misí, tak jako v případě McCoye, ale tak či tak se jedná o nejvýstřednější hlavní postavu. Moreau totiž ovládá voodoo, a tak jí jsou vlastní okultní praktiky, které jdou za hranice realismu.

Nová tvář je tak mistryní v manipulování myslí ostatních. Už v minulosti jsme viděli postavy, které dokáží poštvat nepřátele proti sobě (na dálku zdravíme Miu z prvního dílu), ale Isabelle dokáže doslova postavu ovládat a vštípit jí, co přesně má udělat. Když už jsme u podobnosti s Miou, i Isabelle má po svém boku zvířátko, které dokáže odlákat pozornost, jen se nejedná o opici, ale o kočku. Ale tím veškeré souvislosti končí.

Další okultistickým nástrojem je možnost svázat dvě postavy dohromady. Jednoduše spojíte jejich osud v jeden, takže pokud zabijete jednoho, zemře i druhý. Jestliže jednoho podříznete, vykrvácí i druhý. Rozdrtíte jednoho obřím balvanem? No... co se stane s tím druhým je asi jasné. Za své schopnosti ale Isabelle platí, a to vlastní krví/životem. Pokaždé, když její schopnost využijete, bude částečně tratit svůj život i ona. Jestli je to přijatelná cena, je na vás.

Myslím, že názornější bude ukázat si veškeré schopnosti ve videu, které pro hráče vývojáři připravili. THQ Nordic, který hru vydává, naplánoval vydání na letošní podzim, přesnější termín prozatím nicméně nevíme. Nedivili bychom se, kdybychom se jej dozvěděli v průběhu Gamescomu. Desperados III vyjde kromě PC i na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama