Sea of Thieves obohatil další update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves obohatil další update

Sea of Thieves obohatil další update

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 8. 2019 07:06
Reklama

Sea of Thieves najelo na vlnu měsíčních updatů, díky nimž se do hry pravidelně dostává čerstvý obsah. Zatímco minulý měsíc si mohli hráči přivydělat převážením sudů se střelným prachem, v srpnu bude jejich úkolem získat zpět ukradené artefakty. Nový update nese název Dark Relics.

Krádež mají na svědomí prohnaní kostlivci. Dobrodružství mohou hráči odstartovat v hospodě, v níž místní štamgasti poradí, kde začít hledat. Vydat se mohou na tři různá místa. S trochou štěstí se jistě podaří najít alespoň jednu z pěti relikvií. Další možností je plavba na místo zvané Devil’s Roar, což je nebezpečný výlet, jehož absolvováním lze získat hned několik relikvií. Kostlivci se své kořisti samozřejmě nevzdají bez boje. Jako odměnu získají piráti zlato a nehynoucí slávu.

Update přináší i další maličkosti, které potěší každého znuděného piráta. Například potopené vraky lodí, v nichž se ukrývají truhlice, jejichž obsah lze v hospodě vyměnit za dublony. Rybářům zase udělají radost čluny vybavené harpunou. Samozřejmostí jsou pak kosmetické předměty, s nimiž lze zkrášlit pirátskou kocábku.

Ještě zajímavější bude pravděpodobně update plánovaný na září. Po sérii odkladů se totiž do hry konečně dostanou mazlíčci. Ti sice hráčům neposkytnou žádnou výhodu, jejich společnost ale zajisté potěší celou posádku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama