Třetí Wasteland v gameplay záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí Wasteland v gameplay záběrech

Třetí Wasteland v gameplay záběrech

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 8. 2019 15:58 1
Reklama

Wasteland 3 se nám již pěknou dobu neukázal, a proto nás velice potěšilo, že letošní předváděčka Microsoftu nabídla šanci podívat se na pokračování tohoto postapokalyptického RPG. Nedočkali jsme se však žádného čistě cinematického traileru. Namísto toho jsme rovnou dostali necelé 2 minuty záběrů přímo z hraní, které jsou sem tam prostřiženy cinematickou vložkou.

A nutno říct, že jestli jiným hrám čas ubírá na přitažlivosti, u třetího Wastelandu tomu je právě naopak. Vše od efektů počasí, explozí či environmentálních hazardů, jako je radioaktivní mračno, naznačují, že tomuto staromilskému RPG nebude chybět ani dnes tolik vyžadovaný atraktivní vizuál. Co se hraní týče, zde zůstává vše při starém, a čeká na nás tak celá řada tahových soubojů, zajímavých interakcí s prostředím nebo třeba jízda obrněným vozidlem, které nám pomůže překonat nehostinná prostředí.

Bohužel i navzdory skvělých záběrům, které hovoří o tom, že by hra klidně mohla vyjít již dnes, nenabízí trailer tolik kýžené datum vydání. Wasteland 3 tak bude k dostání na PC, Xboxu One, PlayStationu 4, Linuxu a Macu někdy v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama