KSP 2 nás znovu vyšle do vesmíru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka KSP 2 nás znovu vyšle do vesmíru

KSP 2 nás znovu vyšle do vesmíru

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 8. 2019 09:40 3
Reklama

Postavte si raketu, namiřte ji na nebe a prostě leťte. No dobře, tak jednoduché to v prvním dílu Kerbal Space Programu nikdy nebylo a většinou jsme tak spíše než v cílové destinaci skončili rozbití na tisíce drobných kousků. Jak ale asi poznáte z volby slov, kde je díl první, tam se ukrývá i díl druhý. A právě jeho cinematický trailer na zahajovací akci Gamescomu nemohl chybět.

Ze záběrů je jasné, že nás pouta země znovu neudrží, a my se tak chtě nechtě vydáme na cestu na Měsíc, který půjde nyní i kolonizovat. Na tuto náročnou činnost ale nebudete sami, jelikož se pokračování dočká i tolik vyžadovaného multiplayeru. K tomu si připočtěte podporu modifikací a nové technologie umožňující cestování v mezihvězdném měřítku, a máte kompaktní celek, který zabaví hráče na spoustu hodin.

Co se od původního dílu dále změnilo, je vývojářský tým. Studio Squad, které mělo první díl na starosti, byste zde tak hledali marně. Namísto toho se tohoto nelehkého úkolu zhostí studio Star Theory Games spolu s Private Division. Oběma studiím navíc bude stát za zády velikán v podobě Take-Two, kteří práva na značku KSP získali již v roce 2017.

KSP 2 je plánován na jaro příštího roku ve verzi pro PC, načež budou po krátké pauze následovat i verze pro PS4 a XO.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama