Další pochyby o PC verzi Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další pochyby o PC verzi Death Stranding

Další pochyby o PC verzi Death Stranding

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 8. 2019 10:25 4
Reklama

S Death Stranding je to jako na houpačce. Jednou se rozšíří názor, že musí jít zaručeně o PS4 exkluzivitu, podruhé se zase tvrdí, že existují jasné náznaky PC verze. Upřímně, už nám z toho jde hlava kolem a aby nám to Sony spolu s Kodžimou ještě více zamotala, objevil se na Gamescomu znovu náznak, že hra bude pouze dostupná skrze PlayStation.

Když se totiž na níže přiložený obrázek dobře zadíváte, všimnete si v pravém horním rohu pověstné a nezaměnitelné věty "Exklusiv für PlayStation 4."

Znovu se tak ocitáme v patové situaci, jež po nedávném odstranění hry se seznamu exkluzivit ve vybraných zemí vypadala, alespoň pro fanoušky, jasně přikloněná ve prospěch existence PC verze. Je ale nutné znovu zopakovat, že Sony ani sám Kodžima PC verzi Death Stranding nikdy oficiálně nepotvrdili a většina argumentů podporujících její existenci se zakládá na různých prohlášeních z doby před samotným odhalením hry.

Zdravý rozum říká, že se může jednat o pouhé opomenutí někoho z personálu, Kodžimův zvrhlý humor či o plakát z doby, než k rozhodnutí odstranit titul z exkluzivit došlo. Tomu by ostatně nasvědčovalo i to, že se na této skutečnosti nic nezměnilo a Death Stranding stále ve vybraných zemích v kategorii Only on PlayStation nenajdete.

Vytvoření názoru ale ponecháváme samozřejmě čistě na vás, jelikož pravou odpověď na tuto palčivou otázku zná možná tak sám Kodžima a vysoce postavení zástupci Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama