Remaster FFVIII vyjde začátkem září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster FFVIII vyjde začátkem září

Remaster FFVIII vyjde začátkem září

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

21. 8. 2019 13:15 7
Reklama

Trend znovuvydávání starších her je v současné generaci na svém samém vrcholu, a je tak pochopitelné, že každé studio, které někdy vydalo titul, jenž ve své době exceloval, zkusí své štěstí i podruhé. Zářným příkladem tohoto jevu je série Final Fantasy, jejíž jednotlivé díly se postupně dočkávají jak remasterů, tak v případě sedmého dílu i plnohodnotného remaku. O FFVII však dnes řeč nebude, namísto toho se totiž pověnujeme jeho nástupci.

Remaster FFVIII se totiž dočkal oficiálního data vydání, a vy si tak již 3. září budete moci oprášit své zašlé vzpomínky a tuto klasiku z roku 1999 si tak po 20 letech od vydání připomenout. Nikoliv však na dnes již zastaralých zařízeních přelomu tisíciletí, ale v moderních verzích pro PlayStation 4, Xbox One, PC a  Nintendo Switch.

A co můžete od této novodobé předělávky čekat? Jak již bylo avizováno dříve, nabídne remaster oproti originálu výrazné navýšení původního rozlišení, vylepšené modely postav, a dokonce i mírné zásahy do hratelnosti, jako je například přidání vícero cheatů pro PC verzi.

Zkrátka a dobře, remaster osmého dílu se dočká stejné péče jako zbylé díly série. Nic víc, nic míň. A spíše než na naprosté nováčky, tak remaster cílí na nostalgickou notu pamětníků, kteří s osmým dílem vyrůstali a rádi by si jeho kouzlo po letech připomněli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama