Sledujte v akci nové mapy pro Battlefield V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte v akci nové mapy pro Battlefield V

Sledujte v akci nové mapy pro Battlefield V

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 8. 2019 16:32 4
Reklama

Posledním přídavkem do seznamu map pro druhoválečný Battlefield V je lokace s názvem Marita, která do hra přibyla na před třemi týdny. Na aktuálním Gamescomu v Kolíně nad Rýnem prezentují vývojáři ze studia DICE svou další práci v podobě map Lofoten Islands a Provence.

Ty měli šanci si zahrát vybraní novináři a členové komunity, kteří se během dnešního dne začali chlubit se svými pocity. Jak Lofoten Islands, tak i Provence byly hratelné v režimu Squad Conquest, tudíž nabízely intenzivní boje pěchoty. Obě patří k těm rozlohou menším lokacím, podle všeho se s nimi původně počítalo pro mód 5v5, který je však stále v nedohlednu. Z důvodu problematického vývoje se tak autoři nejspíše rozhodli je uvolnit pro původní hru, ovšem jak se zdá, na bojiště se podíváme pouze v již zmíněném Squad Conquestu a Team Deathmach. Nemáme zprávy, že by se s nimi počítalo pro velké režimy jako klasický Conquest či Breakthrough, což se však může do data vydání, jež zatím není známo, změnit.

Lofoten Islands připomíná mapu Halvøy z battle royale režimu Firestorm, ostatně při jejím tvoření bylo využito spousta nástrojů právě z této lokace. To Provence, jak už název napovídá, nás opět bere na malebný francouzský venkov. Avšak ani v jednom případě se dle ohlasů nejedná o nějaký výjimečný kousek, spíše o standardní mapy, které nenabídnou nic moc nového. V záběrech, které jsou u novinky přiložené, můžeme vidět hned tři nové zbraně: Breda PG, Panzerbüchse 39 a M1917 Trench Carbine. Na závěr už si jen povzdechne, že stále čekáme na Al Sundan ve verzi pro Conquest. Snad toto neustále odkládání DICE co nejdříve ukončí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama