Two Point Hospital dostává nové rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Two Point Hospital dostává nové rozšíření

Two Point Hospital dostává nové rozšíření

Martin Synek

Martin Synek

22. 8. 2019 09:01
Reklama

Překvapivě zábavný duchovní nástupce Theme Hospital, který vyšel v loňském roce pod názvem Two Point Hospital, dostává nové rozšíření. V něm budete muset zkusit vyléčit nové nemoci, které překvapivě nepocházejí ze Země.

Podle tvůrců jde prozatím o největší rozšíření pro hru a jeho název hovoří sám za sebe. V Close Encounters budete totiž léčit mimozemské druhy nemocí. V tomto placeném DLC budete moci postavit tři nové nemocnice, které budou vždy zasazeny do specifického mimozemského prostředí. S tím se pojí i fakt, že budete moci uzdravovat i mimozemské formy života.

Nová expanze přinese 34 nových nemocí, z nichž jedenáct bude mít opět značně humorné projevy na pacientech. Samozřejmostí budou také nové druhy místností či vybavení, které budou speciálně navrženy k léčení jednotlivých nemocí.

Nové DLC Close Encounters vychází již příští týden. Konkrétně jde o 29. srpna 2019 a koupit ho bude možné pro PC skrze Steam. Zdá se, že závěr prázdnin bude ve znamení léčení velmi nestandartních nemocí. Těšíte se? Napište nám své postřehy do komentářů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama