M&B2 se v early accessu dlouho nezdrží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka M&B2 se v early accessu dlouho nezdrží

M&B2 se v early accessu dlouho nezdrží

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 8. 2019 12:50
Reklama

Vývojáři ze studia TaleWorlds se s dalším dílem Mount & Blade docela loudají. Bannerlord je v produkci zhruba sedm let, nejistota ze strany věrných fanoušků je tedy na místě. Malou útěchou by mohlo být nedávné oznámení předběžného přístupu, do nějž se titul překlopí v březnu příštího roku. Otázkou nicméně zůstává, jak dlouho se v této fázi zdrží.

Otázka naštěstí nevisí ve vzduchu, novináři na Gamescomu se jí vývojářům nebáli položit. Odpověděl na ní zakladatel a nynější výkonný ředitel studia - Armagan Yavuz. „Je velmi těžké říct něco konkrétního, doufám ale, že to nebudou roky. Chceme se jen ujistit, že je hra rozumně vyladěná a vybalancovaná, abychom s ní byli spokojeni a mohli říct, že jsme připraveni,“ řekl Yavuz.

Zpětná vazba od hráčů je pro vývojáře evidentně velmi důležitá, právě proto se rozhodli jít před vydáním hry do předběžného přístupu. „Téměř všechny prvky ve hře jsou vyřešené a všechno funguje, nemůžeme ale podchytit milion různých kombinací, v nichž spolu jednotlivé prvky vzájemně interagují,“ vysvětlil. „Abychom mohli hru skutečně vybalancovat a zajistit, aby vše zapadlo na správné místo, řekli jsme si, že by bylo nejlepší, kdybychom prošli předběžným přístupem.“

Zdá se tedy, že je Bannerlord téměř hotový, zbývá už pouze vychytat drobné nedostatky, s jejichž odhalením mohou v rámci předběžného přístupu pomoct i samotní hráči. Doufejme tedy, že se hra v této fázi skutečně příliš dlouho nezdrží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama