Sledujte záběry z remasteru SpongeBoba
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z remasteru SpongeBoba

Sledujte záběry z remasteru SpongeBoba

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 8. 2019 07:12 7
Reklama

Trojrozměrné plošinovky se vrací, a to převážně v podobě remasterů. Ne vždy se však musí jednat o kvalitní a úspěšné hry jako Crash Bandicoot, Spyro the Dragon nebo Ratchet & Clank. Po vyčerpání těchto známých značek se konečně dostává prostoru i pro méně nápadné tituly, mezi které se nepochybně řadí i remake SpongeBoba z roku 2003. 

Celým názvem SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom je poměrně slušně hodnocenou 3D plošinovkou vytvořenou týmem Heavy Iron Studios pro PlayStation 2, původní Xbox a GameCube. O omlazenou verzi s přídomkem Rehydrated se postarají Purple Lamp Studios a hra vyjde v příštím roce na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch.

Samotná hratelnost bude všem fanouškům žánru velice povědomá – skákání po všem možném za účelem získání herní měny, souboje s jednoduchými nepřáteli či bossy, vyhýbaní se nejrůznějším překážkám a hurá do další úrovně. To vše za tři hratelné postavy. Oproti originálu ale přepracovaná verze nabídne možnost multiplayeru a nový obsah, který byl z původní hry vystřižen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama