Dota 2 se dočká dvojice nových hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dota 2 se dočká dvojice nových hrdinů

Dota 2 se dočká dvojice nových hrdinů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

26. 8. 2019 11:00
Reklama

Druhá Dota je tu s námi již pěknou řádku let a za dobu své existence dokázala již nashromáždit úctyhodný počet šampionů, mezi kterými si svého oblíbence najde téměř každý. Kdybyste však stále váhali či vás již současní hrdinové omrzeli, můžete se níže podívat na představení dvou nových.

A jelikož starší mají vždy přednost, začneme tedy u Snapfire, gobliní babičky, která mimo pečení koláčků a úklidu nalézá zálibu i ve střelbě brokovnicí a jízdě na obřím, oheň chrlícím, ještěrovi. Jak si tedy asi umíte živě představit, jedná se o řádně ztřeštěnou postavu, jež by bez problému zapadla do chystaných Borderlands.

Aby se však tato ztřeštěnost řádně vyvážila, doplnil Valve gobliní babičku i o její naprostý protipól, chladného a neustále vážného Void Spirita. Ten jak jeho název napovídá, využije tajemné energie prázdnoty, s níž bude schopen nejen skolit vzdorovité nepřátele, ale dovede se i teleportovat po samotném bojišti.

Oba výše jmenovaní válečníci dorazí jako součást očekávaného Outlander updatu, jehož datum vydávání stále nebylo oznámeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama