Zářijové PS Plus ve znamení Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zářijové PS Plus ve znamení Batmana

Zářijové PS Plus ve znamení Batmana

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 8. 2019 15:44 6
Reklama

Poslední středa v měsíci už pěkně dlouhou dobu znamená oznámení titulů, které budou v nadcházejícím měsíci dostupné pro předplatitele služby PlayStation Plus. Na co se tedy tito hráči mohou těšit v prvním měsíci nového školního roku?

První zářijovým zářezem je poslední dosud vydaný díl z batmaní Arkham série, jenž nese název Arkham Knight. V něm se vracíme do starého známého prostředí (avšak značně rozšířeného a doplněného o Batmobil), abychom se vypořádali se zbrusu novým antagonistou, který byl stvořen speciálně pro tento titul. Batman: Arkham Knight si v době vydání, tedy v červnu 2015, odnášel z recenzí vysoké známky, ostatně Jarda se neostýchal a udělil maximální možné hodnocení. S kouskem od studia Rocksteady tedy určitě nešlápnete vedle.

Druhou zářijovou hrou jsou třetí Darksiders z minulého podzimu, hack and slash akční adventura, za kterou stojí studio Gunfire Games. Ani ta ve výsledku nedopadla špatně, Davidovi R. se líbila na čtyři body z pěti. Jak Batman: Arkham Knight, tak i Darksiders 3 budou dostupné ke stažení od úterý 3. září, kdy v nabídce Pluska nahradí Sniper Elite 4 a WipeOut Omega Collection.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama