Inside a Celeste jsou nyní zdarma na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Inside a Celeste jsou nyní zdarma na EGS

Inside a Celeste jsou nyní zdarma na EGS

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 8. 2019 07:58 2
Reklama

Celeste, pohledná indie plošinovka z loňského roku, u které dozajista propadnete nejen uměleckému nadání autorů, ale i parádní hratelnosti, je již nyní zdarma k dostání na Epic Game Storu. Aby si však Epic vaši návštěvu pojistil, doplňuje svoji nabídku i o další zajímavý titul. O držitele cen nejlepší nezávislé hry a uměleckého zpracování za rok 2016, Inside. Čas na jejich aktivaci máte až do 5. září.

5. zářím však Epic s rozdáváním nekončí, a i když Inside i Celeste chtě nechtě opustíme, u žánru plošinovek se přeci jen zdržíme. První ze dvou her, na které se od 5-12. září můžete těšit, je totiž The End is Nigh. Indie plošinovka zasazená do pochmurného světa, jenž byl zbaven takřka všeho živého. Vy, coby Ash, jste však navzdory mizivým šancím přežili, což znamená jediné - před vámi stojí stovky náročných úrovní, desítky sběratelských předmětů a spousta, opravdu spousta úmrtí.

Pakliže jste v sobě ale onoho herního masochistu doposud neprobudili, nejspíše naleznete větší zalíbení ve druhé z nabízených her, oku lahodící adventuře Abzû. Tato jednohubka od studia Giant Squid nemálo podobná Journey či Flower totiž sází vše na jednu jedinou kartu - poklidný a odpočinkový výlet do nejzazších hlubin oceánů. Nečekejte tak strhující akci, sofistikované herní mechanismy či překvapivá rozuzlení. Hlavní síla Abzû leží totiž jinde a to v kouzelné grafické prezentaci a grácii, s jakou vám jednotlivé taje mořských hlubin odkrývá. Ne nadarmo se říká, že sama cesta je přeci také cílem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama