Planetside Arena nakonec vyjde v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Planetside Arena nakonec vyjde v září

Planetside Arena nakonec vyjde v září

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

31. 8. 2019 15:17 1
Reklama

Daybreak Game Company, specializující se na multiplayerové hry všeho druhu, představili minulý prosinec další přírůstek do rodiny masivních online FPS her PlanetSide s podtitulem Arena. Původní vydání plánované na leden letošního roku hra nakonec nestihla a byla odložena na březen, a později na neurčitý termín v tomto létě. Ani to ale nakonec nedopadlo.

Podle posledních zveřejněných informací se hra nakonec podívá na světlo světa 19. září prostřednictvím Steam Early Accessu. To znamená, že hra nebude oproti původnímu plánu kompletní a při spuštění nabídne pouze dva režimy. Každý z nich bude podporovat až 300 hráčů v jedné hře, kteří budou rozděleni do týmů po dvanácti či menších skupinek po třech. Při startu budou dostupné třídy Assault, Engineer a Medic.

Hlavní mód s názvem Massive Clash pro 500 hráčů tedy dorazí později. Zveřejněný plán přiložený pod novinkou napovídá, že by se tak mělo stát až ve druhém čtvrtletí příštího roku, kdy by se PlanetSide Arena měla dostat do plné verze a podívat se i na konzole. Mezitím proběhne alespoň několik eventů a hra bude obohacena o nový obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama