Mordhau již obsahuje ranked  duely
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mordhau již obsahuje ranked duely

Mordhau již obsahuje ranked duely

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 9. 2019 08:32
Reklama

Mordhau, středověká multiplayerová akce od vývojářů z Triternionu, pomalu ale jistě nabývá na obsahu a s tím spojenými změnami. V nejnovějším updatu, který dorazil tento pátek, tak do hry přibylo nejen rozšíření mapy Crossroads a řada ceněných balančních úprav, ale především možnost vrhnout se do ranked varianty rytířských duelů.

Poslední zmíněný režim tak představuje první pokus o začlenění dříve avizovaného ranked systému, ve kterém můžete poměřit své síly a um s dalšími hráči z celého světa. Vývojáři však upozorňují, že i přes skutečnost, že je systém funkční, je nutné brát na zřetel, že je stále v beta verzi a může obsahovat jisté nedostatky a chyby. Avšak až se všechny mušky povede úspěšně vychytat, plánují vývojáři hru rozšířit i o další ranked režim, tentokrát 3v3.

Vedle zásahů do samotné hratelnosti, jako je balancování zbraní či úprava účinnosti kopu, přichází poslední aktualizace i s celou řadou kosmetických úprav ve formě rozličných variant zbrojí. Autoři však mimo nového obsahu připomínají i ten starší, kterým je dříve představená dvojice map, Feitoria a Castello, které mají do hry přibýt v blízké budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama