Vyzvedněte si na EGS Abzu a End is Nigh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzvedněte si na EGS Abzu a End is Nigh

Vyzvedněte si na EGS Abzu a End is Nigh

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 9. 2019 10:32
Reklama

Pátek je hráčů svátek. tak proč si příležitost začínajícího víkendu nezpříjemnit dvojicí her, které EGS nabízí zcela zdarma. Řeč je samozřejmě o povedené explorativní hře s brilantním grafickým ztvárněním - Abzu, kterou doplní o poznání náročnější a méně barvitá plošinovka The Eng is Nigh. Obě hry můžete aktivovat již nyní, přičemž čas máte až do 12. září.

Týden po skončení této akce ale vody náročných plošinovek i odpočinkových adventur opustíme, poněvadž další vybraný titul se ponese v duchu strašení a tajemného Lovecrafta. Epic si pro nás tentokrát připravil atmosférický horor Conarium, ve kterém se coby amnézií trpící Frank Gilman vydáme na tajemnou cestu skrze antarktickou základnu zvanou Upuaut.

Aby však turečtí autoři ze studia Zoetrope Interactive nevyužívali jména Lovecrafta zcela nadarmo, čeká vás mimo osamění a temných uliček i množství nevysvětlitelných jevů a strach nahánějících bytostí. Hra se svého vydání dočkala v roce 2017 a i když u nás v recenzi příliš nezazářila, zapálení hráči hororů a milovníci Lovecrafta v ní jistě zalíbení nalézt mohou. Conarium bude v nabídce od 12-18. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama