Rebel Cops je spin-off This is the Police
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rebel Cops je spin-off This is the Police

Rebel Cops je spin-off This is the Police

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

7. 9. 2019 13:46
Reklama

Dvoudílná série strategií z policejního prostředí jménem This Is the Police dostává spin-off s názvem Rebel Cops. Narozdíl od real-time původní hry se vývojáři z Weappy Studio tentokrát stejně jako ve druhém dílu vydali cestou tahového postupu a jak se jim to vyplatilo se dozvíme už 17. září, kdy se hra objeví na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi.

V Rebel Cops se s partou policistů pustíme do boje s mafií. Jako malý tým, který se oproti zbytku policejních složek odmítl podvolit novému mafiánskému bossovi se pokusíme o jeho zatčení. To však nebude vůbec jednoduché. Kromě lidí z podsvětí nám totiž budou stát v cestě i naši bývalí kolegové a do toho všeho se budou ještě míchat civilisté.

Vzhledem se své policejní minulosti budeme hodně spoléhat na tichou práci v utajení a upřednostňovat nenásilné řešení situací. K dispozici proto budeme mít řadu vybavení a schopností, které nám postup usnadní. Hra přichází s poměrně realistickým systémem zranění postav, takže každé malé škrábnutí bude znát a jedna dobře mířená střela může znamenat okamžitou smrt.

Rebel Cops nabídne jak sevřené a intenzivní mise tak i rozlehlé mapy vybízející k průzkumu. Následky konání naší party se budou odrážet v reputaci, která bude ovlivňovat chování jejich okolí. To může ovlivnit postoj civilistů nebo třeba i obchodníků, na kterých naše přežití závisí. Bez kvalitní výbavy se totiž ve hře neobejdeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama