Autoři Borderlands si přejí anime adaptaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Borderlands si přejí anime adaptaci

Autoři Borderlands si přejí anime adaptaci

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 9. 2019 13:37
Reklama

Značka Borderlands se nepřetržitě vyvíjí a stále roste. Koneckonců první hra vyšla již v roce 2009 a stala se téměř okamžitým hitem, přičemž jeho pokračování, Boderlands 2, vlnu popularity ještě umocnilo. Co možná ale většinu hráčů překvapí, je fakt, že se autoři otevřeně i když se značnou nadsázkou baví i o televizní animované sérii či o zábavním parku.

Creative Director, Paul Sage, téma nadhodil při rozhovoru s VG247. Dle svého názoru i zbytku týmu považuje oba nápady za opravdu skvělý nápad, jelikož ztřeštěnost samotných Borderlands k něčemu podobnému doslova vybízí. Koneckonců televizní zpracování není v případě Borderlands žádnou novinkou, poněvadž již v roce 2015 bylo oznámeno, že se z tohoto světa chystá i film, o který se měla postarat společnost Lionsgate. Ti na filmu i nadále pracují, přičemž v červenci tohoto roku právě Sage vyjádřili myšlenku, že by si přál, aby Claptrapovi propůjčil hlas samotný Dwayne Johnson.

Jakkoliv se představa parku stylizovaného do nehostinných plání Borderlands může zdát nereálná a přitažená za vlasy, animovaná série se své realizace dočkat může. Naší momentální starostí jsou však i nadále samotní Borderlands 3, jelikož ti vycházejí již 13. září na PC, PS4 a XO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama