Total War Saga: TROY oficiálně odhaleno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War Saga: TROY oficiálně odhaleno

Total War Saga: TROY oficiálně odhaleno

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 9. 2019 15:50 1
Reklama

Vyvěste prapory. Dusot koní a řinčení zvonů, jež předznamenávají krveprolití a líté boje, se vrací, neboť došlo k potvrzení dřívějších domněnek o možném pokračování série Total War. Nový díl s podtitulem Troy nás tak skutečně zavede do bájného klání o srdce překrásné Heleny, jež dle řeckých bájí vyeskalovala až v onu osudovou bitvu o hradby samotné Tróji.

S přesunem do mýty prošpikované epochy se tak samozřejmě mění i tón samotné hry a jelikož jsou Řekové známí zejména díky silné víře ve svůj Panteon bohů, dá se očekávat, že i jejich přízeň sehraje důležitou roli. Jako jeden z osmice vyvolených hrdinů se tak vydáte po stopách událostí, jež onu nechvalně známou válku způsobily a následků, které jí později i následovaly.

Mýty, jakkoli pro nový titul důležité, však nebudou vše, jelikož intrikami protkaná diplomacie, vzkvétající obchod či agresivní dobývání okolí Středozemního moře je pro nový díl zrovna tak důležité jako vyprávění Homérova historického eposu. Jak je již zvykem i nový díl vzniká z pera vývojářů z Creative Assembly, přičemž to samé platí i pro vydavatele, který je i nadále tvořen společností SEGA. Datum vydání nového dílu nebylo zatím specifikováno, avšak Steam karta hry i níže přiložený trailer uvádí, že se hry dočkáme v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama