Vyzkoušejte demoverzi adventury Neo Cab
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte demoverzi adventury Neo Cab

Vyzkoušejte demoverzi adventury Neo Cab

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 9. 2019 08:10 2
Reklama

Lina žije ve městě Los Ojos, kde se živí jako taxikářka. Dost možná jde o poslední profesionální řidičku. Metropole je totiž plně automatizovaná, o vše se stará umělá inteligence. To je pak těžké sehnat slušné zákazníky. Neo Cab nicméně není simulátor taxikáře.

Podle autorů jde o emocionální survival adventuru. Konverzace s pasažéry může rozhodnout o jejich dojmu z jízdy, což se pak projeví v hodnocení. Pět hvězdiček se ve světě autonomních automobilů zdá být jako nedosažitelná meta. Cokoliv níže je však zárukou klesajícího zájmu ze strany dalších zákazníků, což samozřejmě ovlivňuje výdělek hlavní hrdinky.

Štěstí, že existují lidé, jimž ve sterilním světě chybí osobní kontakt. Zatímco Lina pečlivě poslouchá cizí příběhy, snaží se zjistit něco o své zmizelé kamarádce. Tu by měla najít dřív, než bude pozdě. Klíčem jsou právě zákazníci, kdekdo má užitečné informace.

Nový trailer prozradil, že se hry dočkáme 3. října letošního roku. Vývojáři navíc již nyní uvolnili demoverzi. Než tedy utratíte peníze, můžete se taxíkem chvíli povozit zcela zdarma. Demoverze je k dispozici na Steamu. Co na novinku říkáte? Dáte jí šanci?   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama