Podívejte se na demo třetího Shenmue
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na demo třetího Shenmue

Podívejte se na demo třetího Shenmue

David Plecháček

David Plecháček

27. 9. 2019 14:31
Reklama

Včera jsme psali o tom, že jen několik hodin zbývá do okamžiku, kdy Ju Suzuki uvolní demo nového Shenmue svým backerům, a ten okamžik právě nastal. Pokud jste hrdými předplatiteli závěrečného dílu kultovní značky, pravděpodobně už míříte na Epic Game Store a už už Shenmue III stahujete. Pokud ale mezi backery nepatříte a přesto jste zvědaví... můžete se přesunout níže do naší novinky.

Tam se totiž nachází ukázka dema, která je dostupná. No, ukázka, v přiloženém videu se nachází prakticky vše, co je součástí hratelného úseku hry. V rámci půl hodiny uvidíte první poslední z Bailu Village, i to, jakým momentem demoverze pro backery končí. Pokud jste ale zvědaví a chcete se o zdejším světě dozvědět víc, můžete pátrat dál – na internetu totiž kolují mnohem delší videa, která prozkoumávají všechna zákoutí a snaží se vytěžit demo až do samotného morku kostí.

Faktem totiž je, že si danou pasáž můžete projít kolikrát jen budete chtít. Demoverze je jen omezená na herní dobu (musíte vše stihnout do deváté večerní na in-game hodinách), anebo právě na konkrétní místo v příběhu, kam ale teoreticky nemusíte vůbec dorazit. Pokud se do dema pustíte, vezměte si raději do rukou gamepad. Suzuki a celý vývojářský tým totiž říká, že je hra připravená primárně pro něj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama