Zanedlouho dorazí na konzole Obra Dinn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zanedlouho dorazí na konzole Obra Dinn

Zanedlouho dorazí na konzole Obra Dinn

Marek Selinger

Marek Selinger

3. 10. 2019 17:02
Reklama

Jedním z nejpříjemnějších překvapení loňského podzimu byl titul Return of the Obra Dinn z dílny Lucase Popea. Toho si můžete pamatovat jako autora hraničářské (?) simulace Papers, Please, jež v roce 2013 uhranula svou hratelností spoustu hráčů. A další projekt Popea si získal podobný status.

Return of Obra Dinn je detektivní strategie, kdy se vydáváme po stopách příběhu jedné tajemné lodě, kde zmizeli nebo zemřeli veškeří její pasažéři. Hra si vedla během říjnového vydání výborně, ostatně v naší recenzi si odnesla čtyři body z pěti. Krom samotných herních mechanismů byla taktéž často chválená unikátní jednobitová stylizace. Nicméně titul zůstal po dlouhou dobu exkluzivní pro PC platformu, až přibližně před měsícem jsme se dozvěděli, že Pope by rád Obra Dinn dovedl i na konzole. Nyní konečně víme, že se tomu stane již zakrátko. Titul vyjde na PS4, Xboxu One i Nintendu Switch již 18. října, což autor oznámil stylovým tweetem:

Cenovka portu uvedena nebyla, nicméně na Steamu za původní verzi zaplatíme necelých sedmnáct euro. Tudíž tipujeme, že na konzolích bude zaokrouhlena na eur dvacet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama