Apex Legends se chystá na Halloween
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends se chystá na Halloween

Apex Legends se chystá na Halloween

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 10. 2019 07:12
Reklama

Oslavy letošního Halloweenu se pomalu blíží a jak už jsme zvyklí, ani naše oblíbené virtuální světy tomuto strašidelnému svátku neuniknou. Tematický event chystá i poslední velký přírůstek do žánru battle royale s názvem Apex Legends, na jehož stručné představení se můžeme v rychlosti podívat, i když ne úplně oficiální cestou.

Vývojáři z Respawn Entertainment by si podrobnosti ještě zřejmě rádi nechali pro sebe, to by se ale ve zdrojovém kódu hry nesměl přehrabovat leaker Shrugtal, který přišel na spoustu informací související s plánovanou událostí pojmenovanou Fight or Fright. Kromě několika assetů Shrugtal vydoloval především popis nového herního módu.

V časově omezeném režimu Shadowfall budou poražení hráči vstávat z mrtvých v podobě zombií a pomocí útoků zblízka obtěžovat přeživší hrdiny. Pozor bude potřeba dávat i na pavouky zamořené bedny. Hra se bude odehrávat na původní mapě King’s Canyon a na jejím konci bude potřeba se po nějakou dobu bránit a nechat se evakuovat.

Kosmetických drobností se samozřejmě dočkají nejen hráči, ale i prostředí hry. Na jejich oficiální odhalení a další dosud neodhalené novinky si ale ještě budeme muset chvíli počkat. Mezitím se na Shrugtalově twitteru můžete podívat na několik dalších drobností vytěžených ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama