Call of Duty Mobile odstartovalo úspěšně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty Mobile odstartovalo úspěšně

Call of Duty Mobile odstartovalo úspěšně

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 10. 2019 09:25 1
Reklama

Série Call of Duty se začátkem týdne rozrostla o další díl. Nebojte, vydání Modern Warfare jste neprošvihli, na to máte ještě skoro tři týdny čas. Řeč je o Call of Duty Mobile, která se 1. října usadila na mobilních zařízeních s iOS a Androidem. A podle zveřejněných čísel to vypadá, že se Activisionu povedl další úspěšný tah.

Hra už zaznamenala více než 35 milionů stažení, přičemž za zmínku stojí i fakt, že uživatelské recenze v obchodech Google Play Store a App Store jsou velmi pozitivní. Ne, že by se spuštění mobilního Call of Duty obešlo zcela bez problémů, ale třeba komplikace s připojením lze u takto velkého titulu při spuštění očekávat a nutno dodat, že problémy byly rychle vyřešeny.

Co naopak ještě nějakou dobu potrvá, bude implementace podpory gamepadů. Ta byla po prvním dni ze hry rychle odstraněna a vývojáři si nechají ještě nějaký čas na optimalizaci. Podle viceprezidenta Activision Mobile Chrise Plummera jde především o správné vybalancování hry, takže zvažují třeba možnost, že by hráči s gamepadem měli vlastní lobby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama