Ms. Marvel bude hratelnou postavou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ms. Marvel bude hratelnou postavou

Ms. Marvel bude hratelnou postavou

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 10. 2019 10:47 23
Reklama

Ms. Marvel, známá též jako Kamala Khan, bude jednou z hratelných postav chystané akční adventury Marvel's Avengers od Crystal Dynamics. Odhalení proběhlo v rámci Comic Conu v New Yorku a přineslo s sebou hned několik trailerů představující novou postavu, ale i zákulisní informace z vývoje.

Jako první se můžeme podívat na obecný profil postavy. Kromě osobních údajů se dozvíme i jaké schopnosti bude dříve obyčejná fanynka komiksů využívat. Čerstvá superhrdinka vyniká především možností různě zvětšovat či protahovat části svého těla, v případě potřeby se ale může i zmenšit. V prvním videu se detailně podíváme i na její oblek a krátkou ukázku z akce.

Druhý trailer se soustředí na nástin příběhu a roli, kterou v něm Ms. Marvel sehraje. Jejím úkolem bude v podstatě držet hrdiny hry při sobě v době, kdy na tom bude nejvíce záležet. Další záběry se opět soustředí na akci a dojde i na trochu informací z pozadí vývoje. Tomu je ale zasvěceno samostatné video, které rovněž najdete přiložené pod novinkou. V něm se o hře více rozpovídá herečka Ms. Marvel Sandra Saad a její kolegové.

Informace o Marvel's Avengers se ale neomezují pouze na novou postavu. O tom, že hra bude dlouhodobě podporována jako služba už jsme slyšeli. Šéf studia Crystal Dynamics Scot Amos to však rozvíjí a říká, že chce, aby hráči měli neustále k dispozici nový obsah. Určitou inspirací jim dle jeho slov byly i konkurenční tituly, na kterých se poučili, co ve hrách funguje či nikoli. Odměňovat hráče je pro autory prý hodně důležité a vzhledem k tomu, jak bohatý vesmír jim Marvel nabízí, budou moci neustále poskytovat něco nového.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama