Dorazí Call of Juarez: Gunslinger na Switch?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dorazí Call of Juarez: Gunslinger na Switch?

Dorazí Call of Juarez: Gunslinger na Switch?

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 10. 2019 11:50
Reklama

Další den, další spekulace ohledně možného uvedení jednoho staršího kousku na hybridní konzoli od Nintenda. Ty se tentokrát pojí s westernovou akcí Call of Juarez: Gunslinger, jež debutovala na PC, PlayStationu 3 a Xboxu 360 v květnu 2013 a z recenzích si odnášela nadprůměrné a někdy až maximální verdikty.

Právě Gunslinger vrátil celou sérii na správnou kolej. Po dvou povedených dílech z let 2006, respektive 2009, dorazil o dva roky později díl s podtitulem The Cartel, který se od svých předchůdců nemohl odlišovat více. Jak prostředím, tak i kvalitou samotnou. Nicméně Gunslinger byl parádním návratem a titulem, který mohl hrdě nosit jméno Call of Juarez. Avšak od tohoto momentu žádné další pokračování nedorazilo, vývojáři z Techlandu se začali soustředit na své zombie hry, zejména Dying Light, jež se již brzy dočká sequelu.

Nicméně zpět ke Gunslingeru. Podle posledních zpráv se totiž zdá, že tento titul zamíří v nejbližší době na Nintendo Switch, kde by mohl rozšířit nabídku akcí z první osoby. Došlo k jeho ohodnocení organizací ESRB zabývající se udělováním ratingů na území USA a Kanady, tudíž na oficiální oznámení bychom nemuseli dlouho čekat. Cena a ani konkrétní datum vydání zatím není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama