Frostpunk vychází už i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frostpunk vychází už i na konzolích

Frostpunk vychází už i na konzolích

Marek Selinger

Marek Selinger

11. 10. 2019 16:08 3
Reklama

U nás na jihu Španělska stále vládnou teploty atakující třicet stupňů Celsia, pokud vy sami jste v zeměpisné lokaci, kterou také sužují letní teploty, mohlo by vám přijít vhod výrazné ochlazení. Alespoň to videoherní. Přesně to totiž nabízí strategie Frostpunk, jež na PC debutovala již během loňského jara.

Nyní tento titul, kde je hráčovo primární starostí přežít se svou dědinou skrz takřka nekonečnou a třaskavou zimu, dorazil na konzole. Právě na dnešek připadá datum vydání PS4 a Xbox One verze, navíc za nižší cenu, než jsme u tradiční produkce zvyklí. Frostpunk stojí na českém PlayStation Storu necelých 800 korun, což je značně sympatické. Mix viktoriánského zasazení se steampunkovou atmosférou dává hře vskutku unikátní ráz, stejně povedená je i grafická stránka. 

U nás v redakci si vzal novinku od polského studia 11 Bit Studios na starost David, přičemž pokud bude v dobrém rozpoložení, můžete se příští týden těšit na jeho dojmy v podobě vysílání. A jestliže byste snad o pořízení taktéž uvažovali, může vás nalákat právě vydaný launch trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama