Oxenfree si vyzkoušelo na tři miliony hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oxenfree si vyzkoušelo na tři miliony hráčů

Oxenfree si vyzkoušelo na tři miliony hráčů

Marek Selinger

Marek Selinger

12. 10. 2019 09:45
Reklama

Již na konci tohoto měsíce vychází titul Afterparty od vývojářského týmu Night School Studio. Dnes však tak úplně nebude řeč o novém projektu, nýbrž o prvotině tohoto kalifornského studia jménem Oxenfree. Tato konverzační adventura s mysteriózními prvky spatřila světlo světla již před téměř čtyřmi lety a jednalo se o menší, ale svým osobitým pojetím velice zajímavý kousek.

A ten si podle informací jednoho ze zakladatelů Night School Studio vysloužil velice slušnou pozornost videoherní obce. Od doby vydání si ho zakoupilo na milion hráčů, což je s uvážením faktu, že ho vyvíjel malý indie tým, velice slušné číslo. Oxenfree samozřejmě nebylo prodáváno za plnou cenu, nicméně úspěch hry dal autorům čas i kreativní svobodu co se týče dalších plánů.

Nicméně celkové číslo hráčů, jenž si titul vyzkoušelo, je díky jeho uvedení v Xbox Game Passu ještě vyšší. Celkově vzato tak adventuru vyzkoušelo na tři miliony hráčů, což dává slušný předpoklad, že i již zmíněné volné pokračování v podobě Afterparty se dočká komerčního úspěchu. I to mimochodem bude při své premiéře 29. října dostupné v Game Passu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama