LiS 2 dostane hned dvě fyzické verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LiS 2 dostane hned dvě fyzické verze

LiS 2 dostane hned dvě fyzické verze

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 10. 2019 18:16 3
Reklama

O strastech druhého Life is Strange 2 jsme psali již několikrát. Hráče zejména trápí dlouhé pauzy mezi jednotlivými epizodami, které pravidelně dosahují délky čtyř měsíců. Nicméně dobrodružství bratrů Diazových se po více než roce blíží ke svému konci, což reflektuje i vydavatel Square Enix.

Ten totiž ve spolupráci s autory z pařížského studia Dontnod Entertainment oznámil, že stejně jako v případě první sezóny i prequelu Before the Storm se i ta aktuální dočká vydání diskové verze. Zatímco před lety jsme se dočkali pouze bonusového soundtracku na CD a několika menších drobností, tentokrát oba subjekty pojaly sběratelskou edici poněkud pompézněji.

Třetího prosince tak společně s finální epizodou vyjde fyzická verze, která za cenu 65 liber nabídne samozřejmě celou druhou sezónu (včetně odbočky The Awesome Adventures of Captain Spirit), čtyřdiskový vinyl s hudbou z aktuální série, umělecký artbook o tloušťce 32 stran, několik nášivek na batoh hlavního hrdiny přímo ve hře a mini figurky obou sourozenců, to vše zabalené v krásném boxu. Tato edice bude dostupná jedině skrz obchod vydavatele a dle všeho ji bude pouze limitované množství.

LiS 2 dostane hned dvě fyzické verze
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud by se vám nechtěla investovat tak velká částka, můžete si za cenu 35 liber pořídit klasickou fyzickou verzi, která krom kompletní hry nabídne i zmíněné in-game nášivky. Ta by měla být dostupná jako jakýkoliv jiný titul i v českých obchodech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama