V Kindly Beast se hromadně propouštělo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Kindly Beast se hromadně propouštělo

V Kindly Beast se hromadně propouštělo

Marek Selinger

Marek Selinger

15. 10. 2019 09:44
Reklama

Zprávu o nuceném odchodu ze své pracovní pozice asi málokdo přijme rád, nicméně se často jedná o nutný krok, aby daná firma mohla existovat dále. Své o tom ví i někteří pracovníci v britské i americké Sony, kteří byli s touto skutečností obeznámeni minulý týden. Podobná zpráva nyní zasáhla i vývojářské studio Kindly Beast.

To můžete znát díky jejich pravděpodobně nejvýraznějšími titulu, hororu Bendy and the Ink Machine, jenž si na serveru Metacritic drží průměrné hodnocení okolo 70 bodů ze sta. Avšak dle současných zpráv se zdá, že hra nezabodovala u hráčů tak jak měla, což vyústilo v masivní propouštění zaměstnanců až do té míry, že to de facto může znamenat až zánik studia. Z původních šedesáti jich aktuálně zůstalo v ottawských kancelářích jen něco okolo desíti. Navíc vývojáři nebyly o této skutečnosti informování dopředu, vyhazov dostali z hodinu na hodinu.

Dle dnes již bývalých pracovníků se ve studiu nepracovalo nijak zvlášť dobře, v kancelářích nevládla příjemná atmosféra. K situace se nutně muselo vyjádřit i samotné vedení, konkrétně CEO Kindly Beast, Mike Mood, prohlásil následující: „Jsme smutní, že musíme propustit část našeho talentovaného týmu. Naše srdce jsou s těmi, kterých se to týká, jsme připraveni těmto zaměstnancům pomoci v hledání nového uplatnění. […] Práce na všech aktuálních projektech probíhají tak, aby naši fanoušci byli potěšeni."

Právě poslední věta z vyjádření Mooda je značně překvapivá, pokud tedy vývojářský tým byl značně osekán, je otázka, jak se to podepíše na Bendy and the Dark Revival, pokračování již zmíněné hry. To by navíc ještě mělo dorazit do konce tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama