Prodeje Zaklínače 3 vzrostly ve VB o 999 %
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Zaklínače 3 vzrostly ve VB o 999 %

Prodeje Zaklínače 3 vzrostly ve VB o 999 %

Marek Selinger

Marek Selinger

22. 10. 2019 10:57 1
Reklama

V minulém týdnu se už i majitelé Nintenda Switch konečně dočkali jedné z nejlepších her této generací konzolí. Řeč je samozřejmě o třetím Zaklínači, který právě po uvedení na hybridní konzoli zaznamenal na území Velké Británie takřka tisíciprocentní nárůst v prodejích oproti předchozím sedmi dnům.

Avšak ani to Geraltovi na celkové ovládnutí žebříčku nestačilo. V roli neohroženého vládce ostrovních prodejů již od svého uvedení na konci září vládne aktuální ročník série FIFA,  tentokrát následovaný starší switchovou exkluzivitou Mario Kart 8 Deluxe a akcí Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint od Ubisoftu. Těsně pod stupni vítězů se umístil právě Zaklínač 3, o příčku níže nalezneme dalšího zástupce z portfolia Nintenda, fitness titul Rig Fit Adventure.

Číslo šest si pro sebe uzmul Minecraft, na pozici sedm se objevuje další novinka posledního týdne, online střílečka Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Na posledních třech místech top 10 se postupně seřadily The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Grand Theft Auto V a třetí Borderlands. Takové tedy jsou prodejní statistiky ve Velké Británii za poslední týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama