Vývojáři Hatred vydali komiksové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Hatred vydali komiksové DLC

Vývojáři Hatred vydali komiksové DLC

David Plecháček

David Plecháček

22. 10. 2019 11:47
Reklama

Některé kapitoly by měly být uzavřeny. Hatred, kontroverzní twin-stick střílečka od Destructive Creations, vyšla 1. června 2015 a po čase si na ní lidé vzpomenou jen díky svému, tehdy hojně diskutovanému, námětu. Autoři si ale evidentně myslí, že značka bude táhnout, a tak se univerzum rozroste. Naštěstí jen o komiks.

Už už se zdálo, že vývojáři svou minulost opustili. Destructive Creations vytvořili v průběhu let sice brutální, nicméně relativně povedenou strategii Ancestors Legacy, a světu ukázali, že hry tvořit umí. Teď se ale po čtyřech letech vrací k Hatred, společně s Behemoth Entertainment vydávají Hatred: Subscribe or Die.

Jelikož se jedná o komiks, bude mít svou tištěnou podobu, ale už teď je k dispozici i digitálně. Vývojáři jej totiž vydali na Steamu coby DLC k původní hře a účtují si za něj 4 eura. Samotní autoři ale říkají, že se jedná o první spin-off, zdá se tak, že budou následovat i další projekty. Například Hatred: Black Label, který by měl nabídnout jiný pohled na základní dějovou linku hry.

Původní Hatred se navíc možná podívá na Nintendo Switch. O portu se spekulovalo zkraje roku, přičemž vydání mělo proběhnout někdo do roku 2020. Jestli nás v tomto ohledu čeká nějaké další oznámení, nevíme, na rozdíl od jiných her ale soudíme, že Hatred na přenosné konzoli příliš velkou parádu neudělá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama