Konzolový Two Point Hospital až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolový Two Point Hospital až příští rok

Konzolový Two Point Hospital až příští rok

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 10. 2019 17:55
Reklama

Hráči strategií na konzolích zažívají slušné časy. V krátkém sledu dorazily na PlayStation 4 i Xbox One šesté Tropico a Frostpunk, chystá se na nás poslední Civilizace. Tento trojlístek měl ještě do konce roku doplnit i nemocniční simulátor Two Point Hospital. To se však nestane.

Titul byl totiž odložen, nové přesné datum vydání zatím nebylo stanoveno. Prozatím víme, že dorazí někdy v první polovině příštího roku, jak oznámil vydavatel hry, společnost Sega s vývojáři ze studia, jež nese stejný název jako hra samotná.

Ti odklad vysvětlují následovně: „Přenést manažersko-simulační hru na tři konzole zároveň [krom již zmíněných platforem by měl Two Point Hospital vyjít i na Nintedo Switch – pozn. redakce] je složitý proces. Musíme ji rozdělit na menší části a vymyslet, jak ji dostat do třech různých krabiček, což zabere nějaký čas. Tušíme, že fanoušci budou tímto rozhodnutím zklamáni, nicméně doufáme, že pro to mají pochopení. Chceme, aby port dopadl co nejlépe,“ osvětlují nám situaci sami autoři.

Two Point Hospital vyšel na PC již před více než rokem, Kuba mu v recenzi udělil pěkné čtyři body z pěti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama