Shadowlands nabídne etnickou úpravu postav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadowlands nabídne etnickou úpravu postav

Shadowlands nabídne etnickou úpravu postav

Lukáš Horský

Lukáš Horský

5. 11. 2019 11:44 21
Reklama

Nová expanze pro World of Warcraft představí poprvé po 15 letech možnost rozmanitých etnických úprav hráčských postav. V rozhovoru pro Eurogamer prozradil hlavní producent Michael Bybee a hlavní herní inženýr Patrick Magruder, proč tak dlouho trvalo etnicky přizpůsobit svou postavu.

Podle vlastních slov prošel v průběh let World of Warcraft množstvím aktualizací, které přineslo například HD rozlišení modelů postav. Etnická rozmanitost postav ale nespočívá jen v přidání nové barvy pleti a tím by bylo vše vyřešené, jedná se o mnohem komplexnější úkol. "Namísto toho jsme ve skutečnosti znovu vymodelovali obličeje těchto postav tak, aby korespondovaly s jejich etnickým pozadím," říká Bybee. 

Shadowlands nabídne etnickou úpravu postav
i Zdroj: Hrej.cz

Aby celá novinka dávala smysl, bylo třeba předělat tváře postav dle odpovídajících etnik, což je samozřejmě časové náročné. Je evidentní, že výše uvedená dvojice měla snahu udělat vše tak, aby výsledek měl ve hře smysl a nešlo jen o pouhou kosmetickou úpravu. "Množství odvedené práce je ve skutečnosti ohromující," dodává Magruder. 

Nejedná se totiž pouze o tváře lidí, ale všech ras, které se ve hře nacházejí. Přídavek tak vkládá možnost přizpůsobit postavu napříč celým spektrem. Dle slov Patricka Magrudera je skvělé, jak variabilní rozšíření bude a každý hráč se tak může přenést do herního světa s tím, že přizpůsobí svou postavu k obrazu svému.   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama