Video z MechWarrior připomíná brzké vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video z MechWarrior připomíná brzké vydání

Video z MechWarrior připomíná brzké vydání

David Plecháček

David Plecháček

22. 11. 2019 13:03 3
Reklama

Pořádný MechWarrior tu nebyl, věru, skoro dvě dekády. Dřívější veleslavná série, která vás posadila za knipl mnohatunového stroje, se na dlouhé roky vytratila, aby se mohla vrátit s pátým dílem. Autoři z Piranha Games ale dosud příliš ukázek ze hry neprezentovali, vzhledem k blížícímu se datu vydání ale musí svůj přístup přehodnotit.

K dispozici je nové video, které láká na vydání, jenž se kvapem blíží. MechWarrior 5 Mercenaries vychází už 10. prosince na Epic Games Store a v bojovém stroji budete cestovat napříč galaxií, brát si mise, vydělávat peníze a upgradovat vlastního mecha. Nové video vám ukáže všechny tyto prvky. Zdá se, že hra nabídne až překvapivě rozsáhlý svět, který je navíc ovládán jednotlivými frakcemi a souboji mezi nimi. Na těchto válečných bojištích se nachází ty nejnebezpečnější úkoly, ale to jsou zároveň ty, za které dostanete největší odměny. Jakmile si vyberete úkol na některé ze stovek planet, musíte tam nejprve doletět – pokud ale někam přiletíte příliš brzy, je možné, že úpravy na vašem mechu nebudou hotové.

Video ukazuje misi na planetě Xinyang, na níž musíte obsadit přistávací plochu a srovnat se zemí zdejší pevnost. Autoři připomínají, že budete bojovat i proti helikoptérám nebo tankům, ale skutečnou výzvou jsou další robotičtí mechové. Kromě soubojů se navíc můžete podívat až na překvapivě rozsáhlou destrukci okolí. Škoda jen, že už z traileru je patrné, že se hře nedostalo takového množství prostředků, jaké by si zasloužila. Snad nás ale Mercenaries nezklame, uvidíme už za tři týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama