Yager updatuje svůj PvPvE Cycle o příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yager updatuje svůj PvPvE Cycle o příběh

Yager updatuje svůj PvPvE Cycle o příběh

David Plecháček

David Plecháček

22. 11. 2019 11:56
Reklama

Studio Yager nemá příliš pestrou historii. Kromě střílečky (nepřekvapivě) Yager z roku 2003 se němečtí vývojáři proslavili povedeným Spec Ops: The Line. O dalších pět let později si zkusili vytvořit vesmírný simulátor á la World of Warplanes nebo War Thunder, i přes kvality Dreadnought ale díru do světa neudělal. V porovnání s posledním The Cycle ale vyloženě zářil.

The Cycle je multiplayerová free-to-play akce, v níž máte za úkol splnit co nejvíce úkolů a pak se bezpečně dostat z povrchu planety pryč. V první fázi jsou protihráči proti vám, protože o bohatství planety mají zájem i ostatní, ve druhé, kdy bráníte evakuační bod, se ale karta obrací a je v zájmu všech si pomoci a dostat se bezpečně z planety pryč.

The Cycle se nachází na Epic Games Store v předběžném přístupu, ale i přes relativní nezájem světa do něj stále proudí nový obsah. Nejnovější update je však ten největší a do PvPvE přichází i příběhové mise. Cycle se totiž chlubí poměrně značným lorem a světem, které právě příběhové mise rozšíří.

Další novinkou je něco, co se nazývá Navigator. Jak už samotné označení napovídá, jedná se o nový prvek, který vám usnadňuje orientaci v okolí. Navigator hráče soustavně upozorňuje na prvky, které jsou v jeho okolí, aniž by musel otevřít mapu. Kromě toho update zlepšuje grafickou stránku hry a přidává některé efekty.

V neposlední řadě je potřeba říct, že autoři pilně pracují na nové mapě. Můžete ji vyzkoušet v předstihu, a to už dnes na PTS. Do hry by se měla dostat z kraje příštího roku. Nová mapa by měla být rozmanitější co se týče biomů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama