Do Star Citizen míří nový rozsáhlý režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Star Citizen míří nový rozsáhlý režim

Do Star Citizen míří nový rozsáhlý režim

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 11. 2019 08:19 12
Reklama

Jeden z nejkontroverznějších projektů posledních let, obří vesmírné MMO Star Citizen, se rozrůstá o další plánovanou složku. Během setkání tvůrců s fanoušky, každoročního CitizenConu tvůrci ukázali nový multiplayerový režim Theaters of War, který během několika fází rozpoutá obří bitvu o celou planetu s dvaceti hráči na každé straně.

I když je Star Citizen ve vývoji už od roku 2012, jeho vývoj doprovází spoustu přinejmenším podivných finančních okolností a dodnes hra nevystoupila z alfaverze, plány Cloud Imperium Games jsou stále megalomanštější. Důkazem budiž právě nový režim, který chce klasické groundwars známé z multiplayerových FPS povznést na novou úroveň. Ve třech fázích totiž nechá hráče bojovat po svých, v tancích, ve vzduchu a nakonec i na orbitě. 

První záběry z hraní (uživatele YouTube Twinfinite) působí minimálně nadějně. V první fázi probíhá boj formou klasického zápasu s dobýváním strategických bodů. Pokud se útočníkům povede dosáhnout cíle, bitevní pole se výrazně zvětší a ke slovu přijdou ve větší míře tanky a další obrněná vozidla. Ve fázi tři už zbývá jen dobýt obří vesmírnou základnu na oběžné dráze planety. To zahrnuje jak letecké souboje v menších stíhačkách, tak souboje větších plavidel ovládaných více hráči.

Konference zároveň odhalila datum vydání dlouho očekávané lodě The Anvil Carrack. Elegantní stroj měl být odměnou za dosažení mety 33 milionů dolarů během původní crowdfundingové kampaně. Koncept lodě tvůrci zpřístupnili v roce 2014 za 350 dolarů (zhruba 7700 českých korun dle tehdejšího kurzu). První hráči se s ní konečně proletí v únoru příštího roku. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama